Sidekick admin

Betrouwbare administratieve ondersteuning

Heb je niet genoeg tijd meer om ook de administratie van je bedrijf perfect op te volgen? Laat ons dan helpen.

Wij begrijpen als geen ander dat het runnen van een bedrijf veel tijd en inspanning vergt. Daarom staan wij klaar om jou de nodige administratieve ondersteuning te geven. Door een Sidekick Admin in te schakelen, kun jij je focussen op de groei van je bedrijf, terwijl wij de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen.

De voordelen van administratieve ondersteuning

Jouw Sidekick Admin geeft jou meer tijd.

Tijd

Meer tijd, wie wil dat niet! Werk doorgeven in plaats van het zelf uit te voeren, zorgt voor minder stress en meer tijd voor wat echt belangrijk is voor jou.

Jouw Sidekick Admin houdt focus

Focus

Hou focus op waar je zelf écht goed in bent en maak zo van je onderneming een succes.
Besteed uit wat je kan en profiteer van die extra luxe.

Structuur

Last van chaos in je hoofd of op kantoor?
Het opzetten van een gestructureerde opvolging zorgt voor overzicht en rust.

Jouw Sidekick Admin geeft jou meer gemoedsrust

Gemoedsrust

Schrap die vervelende to-do's uit je lijstje, je kan erop vertrouwen dat de zaken die je doorgeeft in orde gebracht worden.

Freelance administratieve ondersteuning

Zo’n freelance administratieve ondersteuning geeft jou de nodige flexibiliteit, zonder de verplichting om iemand fulltime in dienst te nemen. Afhankelijk van jouw behoeften, bespreken we samen het aantal uren dat je per week een beroep kan doen op je sidekick.

Een freelance administratieve professional is dan ook kosteneffectief. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren, aan een vooraf afgesproken tarief, dat zeker binnen het budget van je onderneming past.

Tenslotte zijn we ook efficiënt. Elke Sidekick Admin heeft de nodige expertise en gespecialiseerde vaardigheden, want ze zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in verschillende administratieve taken. 

Wij bezorgen jou snel een deeltijds administratief bediende

Zo kan jij je binnenkort weer helemaal focussen op de groei van je bedrijf.
Contacteer ons vandaag nog en we bekijken hoe snel we jou kunnen helpen aan een deeltijds administratief bediende.

Liever een Virtual Assistant?

Als je ervoor kiest om met een virtual assistant te werken, dan verloopt de communicatie via verschillende kanalen zoals e-mail, telefoon, chat of videoconferenties. Dit stelt je in staat om taken, instructies en updates gemakkelijk over te brengen, ongeacht waar iedereen zich bevindt.

Om documenten en gegevens te delen, kun je gebruik maken van cloudopslag- en samenwerkingstools zoals Google Drive, Dropbox of Microsoft Teams. Hierdoor kunnen jij en je virtual assistant gemakkelijk bestanden delen, bewerken en bijwerken.

Flexibiliteit is troef bij een Virtual Assistant

Een Virtual Assistant van Sidekick Admin is bijzonder flexibel. Wist je dat je al een beroep kan doen op zo’n administratieve ondersteuning op afstand vanaf 1 uur per week? Zo kan je écht helemaal volgens jouw behoeften de hulp krijgen die je nodig hebt. 

De klantendatabase moet op orde gezet worden? De nieuwsbrief moet opgemaakt en verstuurd worden? De offertes hebben dringend nood aan opvolging? Het kan allemaal. 

Dankzij goede communicatie en duidelijk afspraken is jouw Virtual Assistant toch een deel van je bedrijf en krijg jij de administratieve hulp die je nodig hebt.

Wat zeggen onze klanten over Sidekick Admin...

 • Wendy heeft ons zeer goed ondersteund. Ze weet van aanpakken en werkt zich in een mum van tijd in. Ze is altijd vrolijk en het klikte ook met de collega’s. Ze is heel efficiënt. Niet twijfelen om met sidekick admin te werken!

  Nathalie Borremans Avatar Nathalie Borremans
  22/03/2022

  Wij hebben een hele fijne en vlotte samenwerking met Sidekick dus een aanrader 👌

  Creatic BV Avatar Creatic BV
  08/06/2022

  Wendy & team doen voor mijn firma D’Heldt een stuk van de facturatie en dat doen ze uitstekend. Wij werken reeds een halfjaar samen en alles is steeds perfect verlopen.

  Enki Denys Avatar Enki Denys
  08/06/2023

  Wij hebben een hele fijne en vlotte samenwerking met Sidekick dus een aanrader 👌

  Creatic Digital Agency Avatar Creatic Digital Agency
  22/03/2022
 • Fantastische administratieve ondersteuning en dat altijd met de grote glimlach!

  Tania Vanryckeghem Avatar Tania Vanryckeghem
  28/10/2022

  Super vlotte communicatie, vriendelijk, sociaal, begrijpt snel wat er moet gebeuren en ‘vat de koe meteen bij de horens’. Hele fijne samenwerking! Vanwege Twikit NV

  Geert en Kjell Avatar Geert en Kjell
  28/03/2022

  Gedreven, professioneel, flexibel. Enkele kernwoorden om sidekick admin te typeren. Een echte aanrader wanneer je hulp nodig hebt bij je administratie.

  Liesbeth Rottiers Avatar Liesbeth Rottiers
  10/10/2023

  Wij zijn blij om samen te werken met Dorien, een ware Sidekick, die wekelijks bij ons op kantoor komt. Dorien neemt haar verantwoordelijkheden niet alleen zeer serieus, maar rondt ook elke taak met uitzonderlijke zorg en aandacht voor detail af.

  Said Al Farisi Avatar Said Al Farisi
  04/03/2024
 • Erg fijne samenwerking. We werken samen met Dorien van Sidekick Admin en kunnen altijd rekenen op een foutloze uitvoering van de taken, samen met een vriendelijk en snel contact. Een bedrijf dat actief out-of-the-box meedenkt. Zeker een aanrader!

  Cedric Blanpain Avatar Cedric Blanpain
  19/02/2024

  Superbedrijf om mee samen te werken wij zijn tevreden klanten

  jo maeckelbergh Avatar jo maeckelbergh
  08/05/2023

  Wendy neemt mij heel wat papierwerk uit handen wat me de ruimte biedt om meer met mijn klanten en projecten bezig te zijn. Correct, vriendelijk en enthousiast. Heel aangenaam samenwerken!

  Homescape Avatar Homescape
  10/09/2023


  Administratieve ondersteuning waarop je kan vertrouwen!

  Fried Van Opstal Avatar Fried Van Opstal
  25/03/2022

  Ja, ik wil administratieve ondersteuning. Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek.

  Ik ben vooral geïnteresseerd in:


  * Dit is een verplicht veld.