Sidekick admin

Wie is Sidekick Admin?

 

Als Sidekick in de administratie is het onze missie om ondernemers en bedrijven te ontzorgen van alle administratief uitvoerende taken.
Voor ons zijn ondernemers echte superhelden, maar ook superhelden hebben af en toe hulp nodig van hun trouwe Sidekick.
Wij willen die vertrouwenspersoon zijn voor jou, en er samen voor zorgen dat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is voor jou!

 

Wie is Sidekick Wendy?

Hallo, ik ben Wendy Genyn en oprichter van Sidekick Admin. 

Vrienden omschrijven mij al eens als een spontane, goedlachse flapuit en dat kan ik niet ontkennen. “What you see, is what you get.” En er mag al eens gelachen worden.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaringen en kennis opgedaan in verschillende sectoren, die ik nu kan gebruiken om de Sidekick te zijn voor jouw onderneming.

Ik vind het fantastisch om iets te kunnen betekenen voor mensen. Als een luisterend oor en/of een helpende hand. Van daaruit is ook de “goesting” ontstaan om Sidekick Admin op te richten.

Wendy Genyn van Sidekick Admin
Wendy Genyn
Nathalie Vanden Hautte van Sidekick Admin
Nathalie Vanden Hautte

Wie is Sidekick Nathalie? 

Hallo, ik ben Nathalie Vanden Hautte, een Gentse die zich gevestigd heeft in het pittoreske Bornem. 

Professionele liefhebster van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft en steeds op zoek naar de magie van alledaagse dingen.

Misschien verbazingwekkend voor sommigen maar ik ben geobsedeerd door een georganiseerd administratief leven, met een missie om ook jóuw leven gemakkelijker te maken. 

Ik kijk er alvast naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis op te doen in verschillende vakgebieden en nieuwe vaardigheden te leren. Misschien tot binnenkort?

Wie is Sidekick Dorien?

Hallo, ik ben Dorien Van Zaelen, woonachtig in het geweldige Mechelen.

Met mijn aangeboren zin voor planning, structuur en afwisseling, alsook mijn behoefte om steeds administratieve orde op zaken te stellen, heb ik de liefde voor administratieve consultancy ontdekt.

Hierbij komt mijn hands-on mentaliteit goed van pas. Ik zorg er dan ook graag voor dat elk project soepel verloopt. Als fan van superhelden ben ik klaar om als jouw administratieve Sidekick aan de slag te gaan!

PS: Mijn Engelstalige vrienden noemen me ook wel Dot, en ik zet graag de puntjes op de ‘i’, praktisch bij administratief werk. Toeval…?

Dorien Van Zaelen van Sidekick Admin
Dorien Van Zaelen

Wil jij ook een Sidekick worden?

Meer informatie vind je op onze jobpagina.