Sidekick admin

Waarom je administratie uitbesteden een slimme zet is

Leef je even in volgende situatie in: je bent een ondernemer die zich met hart en ziel inzet voor zijn business. Je spendeert veel tijd aan het bijhouden van je administratie, boekhouding en tal van andere financiële taken. Zonde want die tijd besteed je wellicht – net zoals 70% van de ondernemers – liever aan het ondernemen zelf.

Een goede opvolging is echter noodzakelijk voor een gezonde onderneming. Eens je het overzicht kwijtraakt, ben je sneller geneigd om je to do’s verder voor je uit te schuiven. Op die manier raak je verzeild in een administratieve rompslomp en kan het dus raadzaam zij om te kiezen voor het uitbesteden van je administratie.

Welke voordelen haal je uit het uitbesteden van je administratie?

Mocht je het nog niet weten: multi-tasking is verleden tijd. Veel kleine taken door elkaar doen, zorgt ervoor dat je minder effectief werkt én dat je sneller overweldigd bent. Je administratie uitbesteden en de vrijgekomen tijd blokkeren voor één taak is heel productief, tijdbesparend en maakt je gelukkiger.

Je administratie uitbesteden is tijdsbesparend.

Wanneer je ervoor kiest om je administratie uit te besteden, houd je als ondernemer meer tijd over – tijd om in je onderneming te steken en om aan je klanten te spenderen. Eerlijk gezegd – wie droomt er nu niet van meer tijd?
En hoe meer tijd je in jouw onderneming steekt, hoe groter de kans dat dit resulteert in meer omzet en meer winst.

Je administratie uitbesteden is kostenbesparend.

Eén van onze flying office consultants inschakelen is kostenbesparend. Een secretaresse aanwerven in vast dienstverband is een dure aangelegenheid voor je bedrijf wat betreft loonkost en bijkomende kosten. Kosten die je niet hoeft te maken als je één van onze freelancers inschakelt.

Je administratie uitbesteden geeft gemoedsrust.

Eens bepaalde taken worden uitbesteed, heb je er geen omkijken meer naar en kan je erop vertrouwen dat de zaken die je doorgeeft, correct zullen worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een zekere gemoedsrust.
Vergeet de chaos in je hoofd en op kantoor – het opzetten van een gestructureerde opvolging zorgt voor overzicht en rust.

Kortom, het is een win-win.

Al het bovenstaande betekent dat je meer energie en focus overhoudt dankzij een evenwichtige work-life balans.

Zie jij er als ondernemer ook als een berg tegenop om jouw administratie te moeten doen?

 

Wij willen je graag ontzorgen door je administratieve ondersteuning te bieden op vlak van:

  • Office Management
  • Debiteurenbeheer
  • Communicatie
  • Financiële administratie
  • Allerhande administratie

 

Ontdek hier onze manier van samenwerking.